Το Κουβαδάκι σου και σ' άλλο Πηγαδάκι! Οι Μυκονιάτες έχουν αντιληφθεί πλήρως το ρόλο σου!....

mykonosticker.com  avatar   
mykonosticker.com
Ο “αναρμόδιος” ας παίξει στο TikTok και όχι με  τους θεσμούς και τη Μύκονο, όπως την καταράκωσε η δημαρχία του.Η ζημιά που έχει προξενήσει στη Μύκονο είναι πλέον ορατή και μετρήσιμη.....

Σε μία ανάπαυλα του ταξιδιού του στη Γεωργία και αφού ποστάρισε διάφορες σκερτζόζικες πόζες ως happy traveller ,ο κος Κουκάς αποφάσισε, να συνεχίσει το σόου του ζητώντας έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, επικαλούμενος λόγους που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και εξοργίζουν τη μυκονιάτικη κοινωνία .

Υιοθέτωντας άκριτα τα μυθεύματα και τις ανακρίβειες ορισμένων τηλεοπτικών εκπομπών, επιδιώκει να μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε τηλεοπτικό reality, εμπλέκοντας με ανεπίτρεπτο τρόπο τη στυγερή δολοφονία του άτυχου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη με την αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γρυπάρειο, όπου θα γινόταν μία πρώτη παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Μυκόνου από την μελετητική εταιρεία και εκπροσώπους του αρμοδίου Υπουργείου.  

Απαντώντας στον κ. Κουκά και σε όσους νοσταλγούν την εποχή που η Μύκονος ήταν ακυβέρνητη πολιτεία, έρμαιο στα κάθε λογής συμφέροντα, ξεκαθαρίζουμε ότι:

● Η Μύκονος σήμερα έχει Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή αποφασισμένους να προστατέψουν το νησί μας και να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε όσους συμπεριφέρονται ως κατακτητές, δυσφημούν και αποξιώνουν τη Μύκονο και προσβάλουν τους Μυκονιάτες.
● Ο Δήμαρχος της Μυκόνου σήμερα λειτουργεί θεσμικά και τοποθετείται εντός των πλαισίων που επιβάλει  η  ιδιότητα του, αρνούμενος να μετατραπεί σε πανελίστα .
● Ο Δήμαρχος της Μυκόνου σήμερα,  χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, χωρίς φόβο αλλά με  πάθος,  απαιτεί στο όνομα των Μυκονιατών το σεβασμό όλων ανεξαιρέτως απέναντι στο νησί μας.

Ως προς τα κακόβουλα  ερωτήματα που θέτει ο κος Κουκάς ζητώντας τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι απαντήσεις δίνονται άμεσα:

-Η αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε από τους αρμόδιους, με αφορμή το σοκ που προκάλεσε το τραγικό συμβάν  στο νησί μας αλλά  και  στο πανελλήνιο.

Πόσο φυσιολογικό και θεμιτό θα ήταν άραγε ,την ώρα της κηδείας του άτυχου  τοπογράφου που δολοφονήθηκε στην Αθήνα (όπου προφανώς θα παραστούν αρκετοί από εκείνους που  θα συμμετείχαν στη συγκέντρωση του Γρυπάρειου), το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει αγνοώντας την τραγική συγκυρία;

- Η ανακοίνωση περί αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου συντάχθηκε από υπηρεσιακό παράγοντα ο οποίος εσφαλμένα επικαλέστηκε ως λόγο αναβολής  κώλυμα της μελετητικής ομάδας και ως εκ τούτου η επανάληψη της ανακοίνωσης "στο όρθρο", κρίθηκε επιβεβλημένη. 

- Θεωρείται μεγίστη υποκρισία και εκδήλωση αφελούς άγνοιας,  η υιοθέτηση εκ μέρους του κου Κουκά της εντελώς αναληθούς και κακόβουλης πληροφορίας, ότι ο δολοφονηθείς  είχε σχέση με τη σύνταξη του νέου Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Μυκόνου. 

Ο κος Κουκάς γνωρίζει άριστα,  μιας και επι δημαρχίας του ανατέθηκε το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και ο ίδιος παρακολούθησε την πορεία της μελέτης,  ποιά ήταν η μελετητική ομάδα και ποιοί ειδικοί επιστήμονας συμμετείχαν στη σύνταξή του Σχεδίου.  

- Αναλόγου μεγέθους υποκρισία  συνιστά η υιοθέτηση εκ μέρους του κου Κουκά του ισχυρισμού (που ψευδώς αποδίδεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου), ότι δήθεν ο δολοφονηθείς θα ήταν εκ των εισηγητών του σχεδίου!

Γνωρίζει άριστα εκ της παλαιάς του ιδιότητας ο κ. Κουκάς, ότι στη διαδικασία της παρουσίασης εισηγητές είναι μόνο οι μελετητές, οι εκπρόσωποι του Υπουργείου και της Περιφέρειας. 

Μετά τις τοποθετήσεις των εισηγητών  το λόγο λαμβάνουν ο Δήμαρχος και όσοι εκ των περισταμένων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και πολιτών το επιθυμούν. 

Η εμπλοκή του ονόματος του εκλιπόντος ως εισηγητού στο Σχέδιο είναι  ένα άθλιο και ψευδές υπονοούμενο, που χαρακτηρίζει αναλόγως τους εμπνευστές του και όσους το υιοθετούν. 

Με αφορμή λοιπόν το αίτημα του κου Κουκά για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι με καθυστέρηση πολλών χρόνων ο κ. Κουκάς εκδηλώνει   όψιμο ενδιαφέρον για τους Μυκονιάτες .

● Αυτός που ως Δήμαρχος οδήγησε το νησί στην απαξίωση και το κατέστησε κλωτσοσκούφι  και έρμαιο στις ορέξεις των επιτήδειων 

● Αυτός που παρακολούθησε άπραγος και απαθής το όργιο της παρανομίας και αυθαιρεσίας που εξελισσόταν επι χρόνια σε βάρος των συμφερόντων της Μυκόνου  και των Μυκονιατών, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μας κουνάει το δάχτυλο. 

Η ζημιά που έχει προξενήσει στη Μύκονο είναι πλέον ορατή και μετρήσιμη και οι Μυκονιάτες έχουν αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του. 

Του τονίζουμε του "αναρμόδιου", ότι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των Μυκονιατών δεν θα του επιτρέψουμε να παίζει!

Το Δημοτικό Συμβούλιο που αναβλήθηκε, όταν πραγματοποιηθεί, τότε θα κληθεί να πάρει θέση ενώπιον των Μυκονιατών. 

Τα ψέματα τελείωσαν!
Ας το καταλάβει καλά!

No comments found