Latest videos

mykonosticker.com
667 Views · 6 hours ago

Η Μύκονος ήταν, είναι και θα παραμείνει το νησί του φυσικού κάλλους, της αρχιτεκτονικής αρμονίας, της φιλοξενίας και της ανεκτικότητας, του κοσμοπολιτισμού και της παράδοσης.

mykonosticker.com
21,313 Views · 7 days ago

⁣Άμεση Κινητοποίηση Λιμεναρχείου και Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου για την ανάσυρση αυτοκινήτου που έπεσε στο νέο Λιμάνι στον Τούρλο, Μυκόνου. Ευτυχώς χωρίς τον οδηγό..

mykonosticker.com
24,511 Views · 8 days ago

Tourist guides in Mykonos on strike, on Thursday, July 11, from 6am to 8pm, in protest against a new draft bill from the Tourism Ministry,

mykonosticker.com
44,161 Views · 15 days ago

⁣Όλα όσα ειπώθηκαν μετά την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για την επικείμενη παρουσίαση της μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μυκόνου, σε συνεδρίααση του Δημοτικού Συμβουλίου.

mykonosticker.com
11,761 Views · 22 days ago

⁣Εγκρίθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) από την Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου.

Ό Δήμος Μυκόνου, με την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, της 27ης Ιουνίου 2024, ενέκρινε τη μελέτη που αφορά την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) και των παρεμβάσεων που προβλέπονται στο σχεδιασμό του, προκειμένου να βελτιωθεί η προσβασιμότητα προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις του Δήμου.
Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας στους υπαίθριους δημόσιους Κοινόχρηστους Χώρους (πεζοδρόμια, πλατείες, χώροι πρασίνου, παιδικές χαρές, αθλητικοί χώροι κλπ.) και στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας στις εισόδους των δημόσιων κτιρίων ή των κτιρίων που στεγάζουν υπηρεσίες του Δήμου και άλλες χρήσεις.

⁣⁣Μιλώντας στην Δημοτική Επιτροπή, ο εισηγτής του Θέματος και επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Μυκόνου, Τάκης Ρήγας, τόνισε ότι "Το ΣΑΠ ως Στρατηγικό Σχέδιο Αστικής Προβασιμότητας, είναι απαραίτητο ως θεσμική προϋπόθεση για να μπορεί ο δήμος στο μέλλον να συμμετέχει σε χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία έχουν να κάνουν με την κινητικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την διασφάλιση της προσβασιμότητας, όλα αυτά τα προγράμματα προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να ενταχθεί, θέτουν ως προϋπόθεση εγκεκριμένο ΣΑΠ.
Δεν μπορούσαμε λοιπόν να καθυστερήσουμε περαιτέρω και αυτό που γίνεται σήμερα, είναι μία αναγκαία διαδικασία η οποία πιστεύω ότι την οφείλει το δημοτικό συμβούλιο, την οφείλει ο δήμος και η αποχή από μια τέτοια διαδικασία κατά την απόψή μου, από την δημοτική επιτροπή όσο και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι δεν είναι δικαιολογημένη".

Δείτε ολόκληρη την εισήγηση του κ. Ρήγα στο video........

mykonosticker.com
73,950 Views · 26 days ago

Αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Μπορεί σε ένα βίντεο να περιγραφεί η δουλειά ετών και ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων ; Δύσκολα.
Σίγουρα, μπορεί να αποτυπωθεί το αποτέλεσμα. Αυτό που μένει. Αυτό που κάνει την ζωή μας καλύτερη.
Η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020 που ολοκληρώθηκε, στην Περιφέρεια μας, ήταν τέτοια που μας επιτρέπει το χαμόγελο.

mykonosticker.com
101,229 Views · 1 month ago

⁣Στην αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε από ρυμουλκό στον κρηπιδότοιχο πρόσδεσης τουριστικών σκαφών στο Παλιό Λιμάνι, προχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης.

mykonosticker.com
89,237 Views · 2 months ago

⁣Πανοσιολογιώτατος π. Αλέξιος Παπαδόπουλος⁣ , εσπερινός Οσίου Ιωάννου Ρώσου

mykonosticker.com
89,185 Views · 2 months ago

⁣Τον θείο λόγο κήρυξε προς τους πιστούς ο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μακάριος, αναφερθείς στον συντεταγμένο με τον Χριστό βίο του Οσίου Ιωάννου

mykonosticker.com
89,227 Views · 2 months ago

Το εσπέρας του Σαββάτου 25 Μαΐου 2024 τελέσθηκε, με λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσσου του νέου Ομολογητού, στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, Ανω Μεράς Μυκόνου

mykonosticker.com
19,684 Views · 2 months ago

⁣Οι επτά σοφοί της καρδιοχειρουργικής στον Δήμο Μυκόνου [Video]

mykonosticker.com
90,684 Views · 2 months ago

Σε ατμόσφαιρα βαθείας, κατ’ άνθρωπον, συγκινήσεως Ιεράρχες, Ιερός Κλήρος, οι τα πρώτα φέροντες της Μυκόνου, της Σύρου και της Τήνου και πιστοί από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως και εξ Αθηνών εξόδευσαν την Επισκοπομήτορα Αικατερίνη
Συλλυπητήριο Γράμμα της Ιεράς Συνόδου και του Προέδρου Αυτής Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’ ανέγνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων, ο οποίος υπενθύμισε τους δεσμούς που συνέδεαν την αείμνηστο με την Κομοτηνή, κομίζοντας χώμα από την ακριτική Μητρόπολή του για να εναποτεθει στον τάφο της, μαζί με το χώμα της Μυκόνου. Προ του εξοδιασμού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ένδακρυς ανεμνήσθη των συμβουλών της μακαριστής μητρός του και ευχαρίστησε από καρδίας όσους παρέστησαν, Αρχιερείς, Κληρικούς, τα πρώτα φέροντες και πιστούς.

mykonosticker.com
90,750 Views · 2 months ago

Σε ατμόσφαιρα βαθείας, κατ’ άνθρωπον, συγκινήσεως Ιεράρχες, Ιερός Κλήρος, οι τα πρώτα φέροντες της Μυκόνου, της Σύρου και της Τήνου και πιστοί από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως και εξ Αθηνών εξόδευσαν την Επισκοπομήτορα Αικατερίνη

Εξόδιο λόγο εξεφώνησε περιεκτικότατα και θεολογικώτατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ο οποίος υπογράμμισε τα αντίδωρα που λαμβάνει όποιος πιστεύει στον Κύριο και τον πέμψαντα Αυτόν και ανεφέρθη στις αρετές της κεκοιμημένης επισκοπομήτορος Αικατερίνης.

mykonosticker.com
173,388 Views · 2 months ago

Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης βλαβών στην ανωδομή του κρηπιδώματος, στο νέο λιμένα Τούρλου, από το Δημτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου.

mykonosticker.com
22,887 Views · 2 months ago

⁣Χρήστος Βερώνης: Το έργο της Κατερίνας Μονογυιού έχει αναγνωρισθεί
Η Βουλευτής Κυκλάδων, της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μυκόνου, Χρήστο Βερώνη, συνοδεύοντας τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος, Χρήστος Βερώνης συνεχάρη την Κατερίνα Μονογυιού για έργο της και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για νησιά των Κυκλάδων και την καθημερινότητα των πολιτών.

mykonosticker.com
22,966 Views · 2 months ago

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης υποδέχθηκε, σήμερα, Κυριακή 19 Μαϊου 2024, στο Δημαρχείο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την Μύκονο, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.
Τον Ορέστη Κουκουβιτάκη ⁣συνόδευαν η Βουλευτής Κυκλάδων, της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού⁣ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μυκόνου, Γιάννης Θεοχάρης.

mykonosticker.com
70,818 Views · 2 months ago

Στην Τακτική συνεδρίαση, την Τετάρτη, 15 Μαϊου 2024, του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, καθορίστηκαν οι θέσεις στινς νέες προτεινόμενες ζώνες ⁣ελλιμενισμού σκαφών,σύμφωνα με το μήκος τους, στην εξομοιούμενη Χερσαία και Θαλάσσια Ζώνη, στον Ορνό Μυκόνου,

Η Μελέτη προβλέπει την αγκυροβολία μέχρι 150 σκαφών αναψυχής διαφόρων μεγεθών, καταβάλοντας τα αναλογούντα λιμενικά τέλη.

mykonosticker.com
25,558 Views · 2 months ago

⁣Χρήστος Βερώνης για την αποκατάσταση της μειωμένης πίεσης του νερού, την συνεχή επιτήρηση και συντήρηση των δικτών της ΔΕΥΑΜ και την νέα αφαλάτωση στην Ανω μΜρά.

⁣Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος βερώνης, με δήλωσή του στο MykonosTicker.Tv, αναφέρθηκε λεπτομερώς στις ενέργειες που προέβη η ΔΕΥΑΜ για τον εντοπισμό και επίλυση του προβλήματος - ⁣ζητήματος της μειωμένης πίεσης νερού στη περιοχές Τούρλος, Αγιος ⁣ Στέφανος και Χουλάκια και στην υδρότηση των περιοχών με επαρκή ποσότητα ⁣νερού και με την απαιτούμενη πίεση. Μίλησε επίσης για την συνεχή ⁣πιτήρηση και συντήρηση των αντλιοστασίων, τον καθαρισμό και επισκευή
⁣των αγωγών με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ⁣καθως για την επάρκεια νερού
⁣τους καλοκαιρινούς μήνες και ⁣την νέα ααφλάτωση στην Ανω Μερά πού νθα
συμπληρώνει τις ανάγκες ζήτησης ⁣και θα τροφοδοτεί τα βυτία μεταφοράς
νερού.

mykonosticker.com
11,531 Views · 2 months ago

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυκόνου, Δημήτρης Λαζαρίδης με δήλωσή του στο MykonosTicker.Tv, αναφέρθηκε στις ενέργειες που προέβη η ΔΕΥΑΜ για τον εντοπισμό και επίλυση του προβλήματος - ζητήματος της μειωμένης πίεσης νερού στη περιοχές Τούρλος, Αγιος Στέφανος και Χουλάκια και στην υδρότηση των περιοχών με επαρκή ποσότητα νερού και με την απαιτούμενη πίεση.

mykonosticker.com
25,884 Views · 2 months ago

Στην συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜ, την Δευτέρα 13 Μαϊου 2024, ο πρόεδρεος της Δημοτικής Επιχείρησης, Δημήτρης Λαζαρίσης, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που παρουσιάζουν "Λύματα στον Ορνό" και "Θόλο νερό στην Χώρα". Ο Δημήτρης Λαζαρίδης δεν περιορίστηκε σε διάψευση των δημοσιευμάτων αλλά τα χαρακτήρισε ως «απολύτως ψευδείς ειδήσεις".
Showing 1 out of 2